Veckans bästa dag | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

Veckans bästa dag

 

 

Jag älskar måndagar, Veckans bästa dag om ni frågar mig. Älskar känslan av att ha en hel vecka framför mig med nya utmaningar och planer. Speciellt sen jag tog tag i mitt liv och startade upp min business. Idag kände jag för att ta en sovmorgon innan dagens möten drar igång, skippade morgonträningen och klämmer in den mellan mötena istället. Perfekt ju. Jag var trött och behövde få igen lite mer sömn. Vilket frihet jag har!

Nu ska jag sitta och lägga upp en plan för hur jag ska klara ett mål den här månaden efter att ha stött på ett stort hinder.
Det kommer bli tufft, men jag vet att jag klara det, bara för att jag idag bestämde mig för att klara det. Så det så!

large

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats