Thank you brother! | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

Thank you brother!

Äntligen kan jag lyssna på musik igen utan att det glappar och springa utan att dra ner telefonen i backen. Thank you brother! <3
En sen liten födelsedagspresent från min bror and I love it!
17505744_10209057613025120_1694394003_n
G
odmorgon förresten! Ekade tomt här igår pga att jag mådde riktigt illa. Bokade om alla mina morgonmöten eftersom att jag var osäker på hur jag skulle må när jag vaknade och tänkte passa på att sova ut lite också. Slog upp ögonen 07.15….(?!)  hur pigg och med ett helt okej mående. Inte riktigt vad jag hade räknat med haha men passade på att göra en god frukost och kolla lite på youtube.

Tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig ordning för dagens planer.
Jag hoppas ni får en fantastiskt dag, solen lyser och det är fredag. NJUT!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats