New in | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

New in

DSC00781
Macbook air

Äntligen sitter jag med en ny och fräsch dator.  Även fast jag har en iphone och ipad så förstår jag ingenting av den här haha..
Kommer ta ett tag innan jag lär mig den helt!  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats