jag går ut för att ha kul med mina vänner, inte får att vara snyggast i världen | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

jag går ut för att ha kul med mina vänner, inte får att vara snyggast i världen

2015-12-27

Fyfan, aldrig mer alkohol haha. Jag var helt förstörd igår efter juldagen. Låg i sängen exakt hela dagen och sov, växlade till soffan och kolla en film och mer än så gjorde jag inte. Har inga bilder heller från kvällen så bjuder på lite från weheartit. Tänkte stanna hemma först för att mitt öga fortfarande är svullet. Men sen slog det mig, jag går ut för att ha kul med mina vänner, inte får att vara snyggast i världen och gå en catwalk haha. Så sket i att mitt öga var svullet och hade en så rolig kväll med mina vänner. Världsklass!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats