Jag fungerar inte utan dig | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

Jag fungerar inte utan dig

DSC07345 copy DSC07351

Om ni följt mig länge så vet ni att jag inte fungerar utan en kalender, utan den är mitt liv kaos haha. Beställde hem en kalender här om dagen, designade den helt själv hos personligalmanacka.se! Har velat göra det så många gånger men har aldrig riktigt orkat ta tag i det då det är så mkt lättare att köpa en enkel nere på stan haha. Dock hittar jag aldrig någon som jag tycker passar perfekt i storlek och innehåll så kände att det var dags att testa att designa en egen nu. Om jag är nöjd? Det kan ni ge er fan på! Den är precis som jag vill ha den, helt perfekt.

Google Translate // Ordered home a calendar this day, designed the entirely self of personligalmanacka.se! Have wanted to do it so many times but have never quite been able to grasp it because it is so very easy to buy a simple down to town haha. However, I find never any that I think is perfect in size and content so felt it was time to try to design your own now. If I’m satisfied? There you can give yourself a fan on! It is exactly as I want it, absolutely perfect.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats