I'm so sorry | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

I’m so sorry

2015-05-20

Foto: Camilla nyqvist – Bild från våras.

Jag känner att jag måste förklara mig lite för hur bloggningen har varit under december månad. Tanken var att den skulle flyta på som vanligt fast med julkalender med tävlingar varje dag. Jag började jobba med den redan i början av november och skulle tidinställa alla luckor innan 1 december, men företagen var så otroligt sega och har inte hållt det dom lovat, sitter tex fortfarande och väntar på ett paket från ett företag som skulle vara lucka 13 egentligen och när jag mailar dom och säger att jag inte har fått något och då säger dom att dom ska skicka om det och så har det pågått tre gånger?  Så jag har suttit och fått jobba exakt varje dag med julkalendern för att få ihop det, jag har fått byta dagar på dom olika företagen, jag har fått be mina vänner som driver eget företag att ställa upp och rädda mig lite.  Och plus att jag varit sjuk och jobbat med naglar. Så det har varit väldigt mkt nu och satan vad skönt att allt är över haha.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tezzo

    Julkalender i bloggen är extra jobb och världens huvudvärk, mer än vad det blir roligt….har själv haft en. Men från mig får du ett stort tack för julkalendern! 🙂 God fortsättning!

Annons
stats