I'm back! | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

I’m back!

Augusti, ny månad ny start! Så välkomna hit till min “nya”gamla blogg!
Jag kände mig inte riktigt hemma på finest, inget av det jag blev erbjuden via bloggflytten hände, så kände att jag ville gå tillbaka till Myshowroom. Och att komma tillbaka hit och se att det är en helt ny design känns så bra! Enkelt o snyggt, precis så som jag vill ha det  =)

Nu kanske ni förstår varför jag inte bloggat något heller dom senaste veckorna, behövde tänka igenom vad jag ville helt enkelt. Men nu hittar ni mig här och som vanligt så funkar det att slå in Thaipinnen.se så hittar ni rätt, allt tack vare August, min räddare i nöden när det gäller bloggen haha <3


13407151_10206747630597003_4110039817115047672_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats