hej-kom-och-hjälp-mig-katalogen | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

hej-kom-och-hjälp-mig-katalogen

När man får upp en riktigt nice bild i huvudet på hur ens perfekta frukost-instabild kommer se ut och resultatet liknar något från hej-kom-och-hjälp-mig-katalogen.  En aning besviken men tur att det smakade gott iaf haha.
17455082_10209042077116732_1297922036_o
V
ar uppe med tuppen idag och tog mig igenom ett benpass och 1 timmes cardio på gymmet 06.30 imorse. Länge sen jag tränade så tidigt men satan vad skönt det är. Kom hem, gjorde en satans god frukost och la mig i badet och läste en satans bra bok i 30 min.
Perfekt start på dagen om ni frågar mig!

Nu är det jobb som står på schemat och jag ska försöka få med mig brorsan med bilen för att hämta ut lite paket senare.
Mer än så hinner jag inte med den här onsdagen!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats