Cliniq Dé Lux | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

Cliniq Dé Lux

d
Innan jag åkte till London var jag hos Cliniq Dé lux och skulle fylla i mina läppar igen. Men pga min allergi jag fått av naglarna så ville hon inte göra det för att inte riskera att dom inte skulle läkas rätt. Istället satt vi och prata i 45 minuter om allt ifrån otrogna killar till haters. Så himla fin och god hjärtat tjej. Jag rekomenderar stället. Dom tar hand om sina kunder som om det vore deras familj. Min nya tid är i April men funderar på att boka in en spraytan till 5e mars då jag har min födelsedagsfest!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Åh vad synd att du inte kunde göra det! 🙁 Jag har ju också haft nån allergi nu i 2 månader med kliande utslag som jag inte vet vad dom beror på.. Vågar inte slinga håret eller nånting haha! Så jag vet hur jobbigt det är :/

  2. Beatrice

    Åh, tråkigt att du inte kunde göra läpparna men samtidigt skönt att hitta någon man kan prata med. Inte helt fel ämnen å snacka om heller 😉 Ha en bra dag snygging!

Annons
stats