Bye bye granny hair! | Thaipinnen - Jenny Thrumberg

Thaipinnen – Jenny Thrumberg

Annons

Bye bye granny hair!

2016-08-30
S
om ni kanske vet ( eller inte eftersom att jag knappt tagit selfie eller velat vara med på bild när jag sett ut såhär haha) så påbörjade jag processen till granny hair för ca 6 veckor sen. Första sittningen blev bra, men sen fick jag 2 andra frisöer dom andra två gångerna och då gick det bara utför. Luggen förstördes, håret gick av och det slutade med att jag var gulhårig och absolut inte fick fortsätta processen utan behövde vila håret. Jahapp tänkte jag, men jag kan inte gå runt med gult hår och 2 slingor i luggen som ser ut som ett pandband haha. Fick då tips om att köpa svart färginpackning som inte skadar håret men tar ner den gula tonen i håret. Perfekt tänkte jag.  Köpte det och slutade istället med att jag har gått runt med blått/grönt hår nu i en månad haha… Jag har skämts så mycket och mått så dåligt över det.  Här om dagen så fick jag nog, jag får fortfarande inte bleka det för håret klarar inte av det och jag åker till Thailand i januari, alltså kommer jag hinna få det grått i ngn månad innan jag åker iväg till Thailand och där kommer det totalförstöras i solen och saltvattnet. Så jag sa fuck it, och blev färgade det svart 45 minuter efter att jag hade bestämt mig för det haha. Nu känner jag mig som mig själv igen men satan vilken ångest jag har som förstörde mitt långa fina hår utan att nå slutresultatet….

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats